Åpningstider: 08-16

Skann strekkode

[Alternative text]

Ny netthandel – enkel, smart og tilpasset din drift

I over 35 år har TMC vært en solid aktør innen levering av serviceprodukter og reservedeler til rørleggere og butikker i hele landet. Vår ekspertise er bygget på tidløse verdier, og vi står som en stødig partner til våre kunder. Vi tilbyr et mangfold av produkter som er både brede i spekter og dype i variasjon.

Vi styrker vår posisjon i markedet med ny netthandel

Nå tar vi stolt et nytt skritt fremover, ved å introdusere vår egen netthandel, designet for å gjøre dine innkjøp så smidige som mulig.

Denne netthandelsplattformen er ikke bare en refleksjon av vår dedikasjon til bransjen, men også av forståelsen for hver enkelt kundes unike behov.

En nøkkelfunksjon i vår netthandel er mulighet til å skreddersy din egen handleliste – enten basert på utformingen av din butikk eller til og med ned til hver enkelt butikkhylle. Dette gjør både bestillingen og innfylling av varer mer effektiv.

For å forsterke brukervennligheten, har vi linket netthandelen opp mot NOBB VAVVS databasen. Her hentes det relevant dokumentasjon og bilder, noe som gir deg en rask og visuell oversikt over produktene. Som rørlegger, får du en ny sømløs orienteringsmulighet.

I en bransje hvor tid er verdifull, introduserer vi også en unik funksjon som gjør at du kan bestille ved ganske enkelt å scanne strekkoden på varen gjennom kamerafunksjonen på mobilen din. Enkelt, raskt og unikt for bransjen – vi sørger for at du kan bestille det du trenger, hvor enn du er.

Struktur og organisering er nøkkel i vår netthandel. Vi har delt opp sortimentet vårt i følgende kategorier, butikkforpakkede enheter, løse enheter, dusjprodukter, batterier og slanger.  Har du allerede lagt varer i handlekurven? Ingen problem. Endring av antall er bare et klikk unna.

Vi har tro på at vår nye netthandel ikke bare setter en ny standard i VVS-bransjen, og vil stå som bevis på TMCs evne til å tilby best mulig service til våre kunder. 

Med TMCs netthandel har det aldri vært enklere å få tak i det du trenger.

Velkommen til fremtiden for VVS-innkjøp!